Любимците на публиката и водещи на Господари на ефира“ Димитър Рачков

...
Любимците на публиката и водещи на Господари на ефира“ Димитър Рачков
Коментари Харесай

Сензационен обрат! Нова пикантерия за раздялата на Рачков и Мария Игнатова разтърси светските среди

Любимците на публиката и водещи на „ Господари на ефира “ Димитър Рачков и Мария Игнатоваса се разделили поради негова спекулация с адреналинка. Слуховете обричаха русокоската за неверница, а истината се оказва напълно друга, твърди „ Галерия “. Отношенията сред двамата куцат отдавна, само че за пред света те постоянно бяха усмихнати, без да се издават, че нещата не вървят. Неразбирателствата почнали около неналичието на време да бъдат дружно, натовареното всекидневие и интригите, които все витаят към тях.

Рачков бил по-ревнивият в тяхната връзка, а и с такава красавица до себе си, той не можел да си легне умерено, в случай че не узнае с кого е била и какво е правила денем. Освен това и двамата са мощни характери, което било спънка да намерят път един към различен.

Постепенно почнали да се отчуждават, а до ушите на артиста достигали изказвания, че Мария интензивно флиртува с сътрудниците си.

Тръгнали и свадите, само че някогашната на Петко Димитров се кълняла пред приятелки, че в никакъв случай не би наранила колегата си по подобен метод.

Докато един ден тя самата схваща, че той й поставя рога с една от адреналинките. Очевидци също удостоверяват, че още през декември предходната година са засичали Димитър Рачков да се насочва на интимно странствуване с хубавица от екипа, само че името й към този момент не издават.

Преди време излезе информация, че Радинела Чаушева ядосвала Мария с комплиментите си към Рачков, целейки да се намърда в леглото му, само че спойка сред тях не е имало, безапелационни са от екипа.

От трите адреналинки, единствено Ради не е обвързана в действителност, а Лили и Диди имат съществени другари. Може би по тази причина всичко е обгърнато в такава загадъчност, а Рачков крие, освен да опази репутацията на танцьорката, само че и с цел да не си навлече проблеми, шушукат още в Нова телевизия.

Когато Мария се убедила сигурно, че Димитър й изневерява, чашата преляла и тя му била шута. Нейно било желанието той да направи публично изказване, че са скъсали, с цел да спрат да свързват името й с него.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР